Over Electro Gorissen

Electro Gorissen B.V. (sinds 1970) en Installatie Techniek ITB B.V. (sinds 1960) bundelen sinds 2008 hun krachten. Vanuit Meerssen en Heerlen vertegenwoordigen wij onze klanten in Limburg, Brabant en België.

Electro Gorissen B.V.

Sinds 2023 gaan Electro Gorissen B.V. en GorissenITB B.V. verder onder de naam Electro Gorissen B.V. Hierdoor kunnen we de kracht van service verlening en de kleine projecten combineren met de kracht van projecten in de woningbouw en utiliteit.

Van ontwerp tot uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres, een persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en punctualiteit staan bij ons hoog aangeschreven

Opleidingen monteurs

Sinds begin 2024 zetten wij ons in voor een verbeterde scholing van onze leerling-monteurs elektrotechniek. Onze unieke aanpak combineert theoretische kennis met praktische vaardigheden, essentieel voor de hedendaagse techniek. We hebben gemerkt dat standaardopleidingen vaak niet volstaan, vooral als het gaat om essentiële vaardigheden zoals buizen buigen, draad trekken en afmonteren.

Daarom hebben wij de ervaren Piet Besseling, gepensioneerd leraar elektrotechniek, ingeschakeld om op onze locatie in Meerssen deze cruciale trainingen te verzorgen. Met zelfgemaakt lesmateriaal en een passie voor het vak, leidt Piet onze leerlingen op in de fijne kneepjes van het vak, verdeeld over twee groepen op dinsdag- en donderdagmiddag.

Bekijk onze nieuwe video om een indruk te krijgen van de trainingen en zie met eigen ogen hoe de kennis in de praktijk wordt gebracht. Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om op deze middagen bij ons langs te komen en de actie zelf te ervaren!